duminică, 24 ianuarie 2016

Stilul Retro sau Vintage cu bijuteriile patinate de la Regal Gold

 In linii mari,stilul Vintage tine de perioada anilor 1920-1970,urmat de stilul Retro din anii 1970-1980.Retro sau Vintage,stilul se refera la o perioada trecuta,la nostalgie.Curentul Vintage este apreciat de femeile din intreaga lume,care prefera hainele cu patina si accesoriile cu valoare sentimentala.

coliere-argint-patinat
 Se spune ca genul de femeie Retro ,Vintage este o fire romantica,puternic legata de trecut,sentimentala si,nu in ultimul rand,rafinata.Asortate cu grija,accesoriile vintage ofera originalitate si celei mai sterse tinute.Cu atat mai mult cu cat sunt facute de mana. Femeia care iubeste stilul Vintage este simpla si naturala.Ea apreciaza combinatiile de culori potrivite intr-o tinuta,iar cu ajutorul accesoriilor imbina feminitatea cu modernismul si clasicismul.  Bijuteria este sarea si piperul,care ofera un rezultat artistic,de la simplitate la eleganta sofisticata

www.regalgold.ro
bijuterii-argint-unicat
Gusturile femeilor in materie de moda variaza atat de mult,incat gasim mii si mii de stiluri vestimentare,simple sau sofisticate,clasice sau moderne.Pe cele preferate le adoptam in functie de preferinte si personalitate. Printre cele mai adoptate este stilul Vintage,care se caracterizeaza prin naturalete si discreta eleganta.
http://www.regalgold.ro/cumpara/inel-argint-perla-r1900-7759827?f=261938&c=604880
inel cu perle

Perlele sunt deseori asociate cu stilul Vintage,cu un anumit tipar de frumusete extrem de eleganta si rafinata.Perlele sunt nelipsite din colectiile anuale ale tuturor marilor designeri    Nu e de mirare;rafinamentul acestor bijuterii a trecut mereu proba timpului,reinventandu-se de fiecare data in declaratii surprinzatoare de stil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu