vineri, 3 iunie 2016

Increderea este secretul adevaratei elegante



Eleganta este combinatia potrivita dintre distinctie,naturalete,grija si clasa.Cu distinctia si naturaletea te nasti?Nu vei sti niciodata,daca nu te folosesti de cea mai importanta caracteristica:Grija.Grija in a-ti alege hainele si accesoriile,grija pentru modul in care le porti,grija pentru pastrarea lor.Acestea inseamna Clasa.
bijuterii cu goldfilled, aur si argint




 Eleganta nu se refera la ce porti,ci la cum porti,la cine esti in interior si cum arati in exterior.Se refera la felul in care alegi sa iti decorezi casa si la lucrurile cu care te inconjori.Conserva aceste percepte in caracterul tau.Increderea este secretul adevaratei elegante.
 inele argint
inele din argint si aur 14 carate

 A fi eleganta tine de interesul tau de a cultiva finetea, bunul-gust,armonia si simplitatea in viata ta;a fi natural in gesturidar acestea sa transmita gratie si -totodata-siguranta.Daca stii sa o observi,eleganta este vizibila peste tot in natura.Asemeni naturii,trebuie sa te inconjuri doar cu lucruri superbe.

ceasuri din argint cu pietre semipretioase
 Pentru fiecare femeie exista o armonie unica,care nu poate fi gasita niciodata in mod identic la o alta femeie.Cu cat o femeie este mai constienta de aspectul corpului ei,al sufletului si spiritului existent in ea,cu atat mai mult ea devine constienta de importanta aspectului ei exterior.

 Pentru ca o femeie sa fie fermecatoare nu este de ajuns un chip frumos,ca o poza fara cusur.Doar atunci cand acest chip este inconjurat de mister,senzualitate sau gingasie,cand trupul este invaluit in rafinament,doar atunci o femeie devine fermecatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu