miercuri, 10 februarie 2016

Poarta bijuterii cu un design ireprosabil. Farmec.Stil . Eleganta, Stiva de inele si inele multipietre pivotante-relaxante

Exista o eleganta specifica femeii,imbinata cu modestie,care vin din taria de caracter.A straluci si a radia este posibil doar atunci cand totul in tine este aliniat,echilibrat.Doar atunci apare acea stralucire pe care o vad si altii si nu stiu cum sa o numeasca.Noi o numim Inelul din Argint si Aur 14k.


 
 


 Cuvantul BUCURIE il gasim in toate aspectele vietii.Bucuria depinde de oamenii cu care te incanjori,de locul in care muncesti,de familie si de modul in care iti dezvolti si creezi relatiile tale cu tot ce te inconjoara.Inelul de Argint si Goldfilled iti inconjoara fiinta si iti aduce bucurie





Accesoriile sunt detaliile care reusesc,de fiecare data,sa imprime o nota de originalitate fiecarui look.Achizitia acestora este rezultatul unui proces firesc de filtrare a tendintelor de satisfacere a gustului personal.Inelul din Argint si Aur 14k trce prin filtrul oricarei exigente.










Eleganta incepe cu inima ta.Acest lucru se vede in ochii tai,pe chipul tau,in zambetul tau.E ceva aparte.Este prezenta in modul in care te comporti.Oamenii graviteaza in jurul tau pentru ca tu porti ceea ce ei nu au.










O femeie cu adevarat nobila a invatat de la natura secretul unei frumuseti care straluceste din interior.Puritatea ei launtrica (la fel ca o piatra semipretioasa) da nastere unei straluciri exterioare.Ea ingaduie unitatii ei de masura a frumusetii sa sporeasca in viata ei atat iubirea,cat si puterea personalitatii sale.Inima ei vorbeste fara incetare.Fara compromisuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu