sâmbătă, 27 februarie 2016

Leacuri pentru sufletul tau

inele antistres -inele cu pietre semipretioase


Dragele nostre,am sa incerc sa pun in cuvinte entuziasmul si fericirea echipei Regal Gold,de fiecare data cand primim noua colectie comandata.
Am sa ma refer acum la colectiile pe care le aducem cu mare drag si speranta ca vor fii apreciate,colectiile de bijuterii in combinatie cu aur.Poate nu stiati,si probabil ca nu stiati pentru ca nimeni nu a vorbit despre asta,aceste bijuterii sunt aduse in Romania de catre noi cu mare greutate,aici vorbind despre pretul prohibitiv cu care ele sunt vandute in alte tari.Noua pur si simplu ne-au placut si am dorit sa le avem in colectia noastra pentru a incanta publicul din Romania.

Ar fi pacat ca aceste capodopere sa nu ajunga la frumoasele nostre doamne.Noi stim ca romancele sunt cele mai frumoase femei din lume,si pentru noi acest lucru este un handicap,insa noi oferim aceste bijuterii nu pentru a fii mai frumoase fizic,ci pentru a oferii multumirea de sine,pentru a completa starea de bine a unei femei cu clasa,asa cum sunt romancele .
inele cu design de exceptie - colectia Regala 
o colectie impresionanta de bijuterii lucrate la cele mai inalte standarde de calitate in atelierele partenerilor nostri din Israel.
o colectie unicat - manopera impecabila , detalii ispititoare

va intampinam cu bijuterii deosebite, care denota stil si eleganta si care fac parte din cele mai noi colectii din domeniu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu