vineri, 11 martie 2016

AMETISTUL- recomandarea REGAL GOLD




Pe langa faptul ca ne laudam cu cea mai frumoasa si diversa colectie de bijuterii din argint din Romania,ne-am gandit sa venim in ajutorul clientelor noastre in privinta alegerii pietrelor care li se potrivesc.
bijuterii argint cu ametist
In aceasta luna ne-am propus sa vorbim  putin despre pietre,credem ca nu strica cateva informatii care sa va ajute in alegerea bijuteriilor.Se stie faptul ca argintul este benefic sanatatii,dar cum este cu pietrele?Astazi am ales ametistul,o piatra extrem de spectaculoasa si care pune in evidenta orice bijuterie.Se spunea ca daca se bea dintr-o cupa de ametist, se putea preveni intoxicarea si vindeca betia Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si protejeaza impotriva oricarui tip de intoxicatie.

piatra ametist
seturi din argint ieftine



ametist masiv natural
inele argint pietre
In dreptul acestei pietre la zodii,este scris - toate zodiile. Este o piatra care stimuleaza inventivitatea si de aceea se spune ca ajuta la succesul in afaceri.Ajuta deasemenea la curatarea mintii de negura si cresterea intelegerii de sine,deci la stare spirituala .Aceasta piatra ajuta la SANATATE -  Ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea. Benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin. Echilibreaza glicemia, comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii. Are efect sedativ, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul). Bun in caz de diabet, convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, probleme ginecologice. Ajuta la regenerarea tesuturilor - STIMULEAZA - capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale - PROTEJEAZA - impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului)
Acesta este AMETISTUL,si daca credeti ca vi se potriveste,incercati-l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu