marți, 20 septembrie 2016

Calitatea,vorbe sau fapte?

Am ajuns la un punct in care sunt absolut revoltat de pleiada de stereotipuri regsite peste tot in mediul online si care nu fac altceva decat sa jigneasca inteligenta cumparatoarelor de bijuterii:
-daca in cutia de de bijuterii nu ai colier cu perle,nu este completa
      sau
-daca vreau sa ma simt libera si boema port inele din cutare loc
      sau
-daca nu aveti bratara din cutare loc,nu sunteti cool.
Dupa cum cum vedeti nimeni nu se gandeste sa respecte inteligenta cumparatoarelor noastre si sa le spuna franc in fata:asta-i pretul,astai marfa,ce vreti mai mult.Toata lumea vinde banalitati si se straduiesc sa le aduca la rangul de - asta se poarta.
     Haideti sa fim seriosi,singurul magazin online din Romania care a adus calitate,unicitate si siguranta produselor este www.regalgold.ro.
     Va rog sa verificati pe magazin designul,calitatea si nu in ultimul rand pretul produselor pentru care se face un efort extraordinar sa ramana la un nivel accesibil tuturor clientelor din Romania.
     Veti vedea inele din din argint in combinatie cu aur si pietre semipretioase intr-o armonie pefecta.
     Cercei cu un aspect vintage cu un design unic cu pietre in culorile curcubeului fara precedent pe piata noastra.
     Coliere de toate marimile si toate culorile unor pietre montate cu o dibacie fara egal.

      Bratari care te personalizeaza pe loc,bratari pe care le poti purta atat la munca cat si la ocazii speciale,oriunde ai fi te poti baza pe ele.
      Am scris toate astea pentru ca astazi chiar m-am infuriat pe toti cei care doar se fac ca le pasa de calitate,dar produsele lor spun altceva.
      Regal Gold am pornit in urma cu 10 ani inca din prima zi cu o mana de oameni care si-au pus in cap sa revolutioneze piata bijuteriilor din argint din Romania,iar numarul clientilor se pare ca nu ne contrazice.Astazi oricine ne-a trecut pragul stie pe ce se bazeaza cand comanda la Regal Gold:CALITATE,GARANTIE,SIGURANTA,SERVICII DE TOP.
      Si nu uitati,nici o tara din Europa nu are la indemana un astfel de magazin online,care contine o asemenea colectie de bijuterii din argint cu pietre semipretioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu