joi, 28 ianuarie 2016

Bijuteriile si accesoriile - secretul oricarei femei careia ii place sa fie admirata





E o bijuterie care atrage atentia fara a iesi in evidenta.Mi-o imaginez purtata de o femeie matura,sigura pe ea,cu zambet fermecator.O bijuterie eleganta,de purtat in week-endurile in care mergi sa te relaxezi.Dar,cu lookul potrivit,in orice ocazie.

inele aur

Rafinata,eleganta,clasica,nu incearca sa iasa in evidenta cu orice motiv.Este descrierea bijuteriei pe care v-o prezentam,dar si a femeii care ar trebui s-o poarte cu discretie.Interesanta,usor sofisticata,este creata pentru femeia constienta de valoarea ei.
inele deosebite

Inspira o seara de vara plina de romantism( care nu implica explicit sexualitate,dar foarte multa pasiune).Are o nota vesela si usor superficiala la prima vedere,care ulterior se transforma in mod natural in ceva discret si foarte pasional.

Prima data,colierul ti se pare o aroma foarte dulce.Apoi,devine o sursa de lumina si de frumusete,o aroma unica.Purtat in locul potrivit,de femeia potrivita,colierul te duce cu gandul la o dup-amiaza petrecuta in doi pe o insula nelocuita.
Un accesoriu dual: si sport si elegant .Depinde ce latura a personalitatii doreste sa scoata in evidenta femeia care poarta accesoriul preferat.Este femeia seducatoare,enigmatica,misterioasa? Sau este femeia sofisticata si misterioasa?

Cand privesti lucrurile din alta perspectiva,ti se deschid noi orizonturi.Noi intelegem perfect de ce ai nevoie si te multumim pe dplin,privim lucrurile din cea mai importanta perspectiva:A TA.De aceea,iti putem oferi tipurile de accesorii care ti se potrivesc cel mai bine.Esti mai sigura pe tine cand porti ceva care iti sta bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu