duminică, 31 ianuarie 2016

TOPAZ -nuanta adevarului si a moderatiei-piatra care confera calm

Topazul,o piatra extrem de frumoasa cu un aspect mistic,si care,montat in argint,se poate purta la orice tinuta,atat eleganta cat si casual.Culoarea poate contribui la echilibrul vizual al unei imagini,al unui obiect,si,in plus,poate exprima calitatea esentiala a lucrurilor,poate adauga emotii si poate crea stari diverse.Topazul in  Argint are, pe deasupra,un impact estetic,degaja energie si orienteaza atentia privitorilor spre calitatea lui esentiala:cea de a crea emotii.
Albastrul inseamna tineretea, spiritualitatea, adevarul si pacea. E si cea mai rece culoare, nuanta oceanului, a cerului, a somnului si a amurgului.
Albastrul este simbolul Fecioarei Maria, culoarea inspiratiei, a sinceritatii. E atat de linistitoare, incat o alegem si pentru bijuterii Albastrul este nuanta adevarului si a moderatiei.
O bijuterie cu piatra albastra in dar inseamna  intruchiparea loialitatii, un adevarat etalon pentru ceea ce inseamna prietenia si sustinerea neconditionata.

topaz
Piatra semipretioasa care confera calm atunci cand o porti este topazul albastru.
Accesoriul pe care il purtam reprezinta cartea de vizita pentru cei cu care intram in contact.Tine cont de faptul ca daca vei reusi sa impui prin tinuta,respect si rafinament,vei primi inapoi acelasi lucru din partea celor din jur.O bijuterie din argint cu topaz este garantia ca vei fi respectata si admirata de toti.Spatiul estetic pe care ti-l ofera o astfel de bijuterie nu este un teritoriu exclusiv.Este locul unde toata lumea poate castiga.Simbolul armoniei .
Zodii compatibile cu topazul sunt gemeni ,leu, fecioara ,balanta ,scorpion ,segetator.
Asadar,crezi ca ti se potriveste?
Va invit si pe voi sa vedeti si alte produse pe www.regalgold.ro  si de ce nu, sa si comandati ! Astept parerile voastre!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu