marți, 26 ianuarie 2016

Ceasul de dama din argint ,o bijuterie eleganta pentru o femeie puternica



 Colectia de CEAS DE MANA / CEAS CU LANT - imbina elemente de argint , pietre  cu termeni precum: precizia, acuratețea și fiabilitatea. Modelele Regal Gold respecta  stilul CLASIC  si surprinzator de MODERN. Nu sunt doar bijuterii. Sunt un stil de a trai.

ceasuri argint dama
ceas masiv din argint cu pietre semipretioase
Cu o bratara masiva din argint este ceasul extravagant, opulent si superclasic . Poti indrazni sa atragi toate privile purtand acest ceas masiv? Este o adevarata bijuterie, lucrata manual de mesteri artizani din Israel.
ceas de damaceas de mana
De la sofisticate la echilibrate si armonioase , de la casual la couture,in tendinte si nemuritorul clasic ceasurile de dama , ceasurile de mana  le regasesti in toate stilurile   in paginile noastre de shopping.
La un pret accesibil poti achizitiona din magazinul online de bijuterii Regal Gold un ceas de dama din argint masiv  cu granate sau opale sau alte superbe pietre semipretioase .La achizitionarea unui  CEAS DE DAMA veti primi certificate de calitate, de garantie si de provenienta.

Concepute cu mecanism japonez , cadran sidef , bratara si montura in argint, transpus in texturi neasteptate, materiale high quality si o varietate de idei sustinute de experienta si creativitate - Ceasurile din argint Regal Gold inseamna inedit in fiecare secunda. Stilul vintage este imprimat in forma si design si  reprezinta simbolul perfectiuni bijutierilor artizani si totodata o bijuterie eleganta pentru o femeie puternica.
ceas de mana din argint
ceas de mana din argint
Moda omului activ este moda elementelor coordonate: armonie de forma, de stil si de culori, simplitate, firesc, naturalete, inteligenta ,exactitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu